• 1

ŽUPANIJSKO NATJECANJE

 

PRVO I TREĆE MJESTO ZA NAŠE MATEMATIČARKE

Lorena Fokin, Anđela Milanović, Mirna Vidović i Marija Pravdić danas su predstavljale našu školu na ŽUPANIJSKOM NATJECANJU IZ MATEMATIKE

Učenice je pripremala nastavnica matematike, Valentina Dragojević.

1. Mjesto - Anđela Milanović učenica IX. razreda
3. Mjesto - Mirna Vidović učenica VIII. razreda

Čestitke na postignutim rezultatima svim učenicima!

 56681283 2873278936046106 594747597768359936 n

 

----------

U subotu, 17. ožujka 2018. godine u OŠ "Busovača" održano je županijsko natjecanje iz matematike za učenike osmog i devetog razreda osnovne škole. Natjecanje je organizirala Udruga matematičara Ruđera Boškovića iz Mostara, u suradnji s resornim Ministarstvom. Sudjelovale su sve osnovne škole koje nastavu pohađaju po hrvatskom planu i programu, kao i dvije škole s područja općine Žepče.

Za našu školu natjecale su se: Lea Puljić (IX. razred), Anđela Milanović (VIII. razred) i Melani Barbić (VIII. razred).  U kategoriji VIII. razreda prvo mjesto osvojila je naša Anđela Milanović i nastavila niz dobrih rezultata naše škole na ovakvim natjecanjima.

Anđela će našu županiju predstavljati u svibnju na državnom natjecanju.

Čestitke Anđeli i nastavnicama koje su vrijedno pripremale je za natjecanje. Sretno na državnom natjecanju !

29512965 847403792050261 4770395746635293120 n

----

 mate

Obavještavamo učenike i djelatnike da je u subotu, 2. ožujka u OŠ "Kreševo"održano

županijsko natjecanje iz matematike.

 

Našu školu su, uz pratnju nastavnice Žakline,

predstavljale Marija Milanović i Josipa Bošnjak, učenice VIII.2 i učenice VII.2, Laura

Buzuk i Petra Bošnjak. Laura Buzuk, učenica VII.2, osvojila je 2.mjesto, dok je Marija

Milanović iz VIII.2 osvojila 4. mjesto.

 

Pohvala našim učenicama koje su osvojile zavidna

mjesta među 83 učenika koliko ih je ukupno sudjelovalo na natjecanju.

 

I naravno, pohvale

nastavnicama matematike koje su pripremale učenike za natjecanje.

-----------

ŽUPANIJSKO NATJECANJE

 

U Vitezu je, 16.svibnja 2015. godine, u organizaciji Udruge matematičara Ruđera Boškovića iz Mostara, održano natjecanje iz matematike za učenike 7. i 8. razreda naše županije. 7. razred naše škole su predstavljale učenice Marija Milanović i Josipa Bošnjak, dok su 8. razred predstavljale učenice Eva Vidović i Vanesa Katana.                      

Učenica Marija Milanović je na natjecanju osvojila drugo mjesto i time stekla pravo sudjelovanja na 13. juniorskoj matematičkoj olimpijadi Bosne i Hercegovine, koja će se održati 30. svibnja 2015.godine u prostorijama Franjevačke klasične gimnazije u Visokom. Eva Vidović je na natjecanju osvojila treće mjesto.    

Učenice 7. razreda je za natjecanje pripremala nastavnica Jagoda Oroz, dok je nastavnik Josip Musa pripremao učenice 8.razreda.

 

---------------------------------

 

ŽUPANIJSKO 

N A T J E C A N J E

IZ MATEMATIKE 

OBAVJEŠTAVAMO UČENIKE I DJELATNIKE DA JE U SUBOTU, 23.OŽUJKA,  U OŠ «BUSOVAČA» U BUSOVAČI ODRŽANO ŽUPANIJSKO NATJECANJE IZ MATEMATIKE. NAŠU ŠKOLU SU, UZ PRATNJU NASTAVNICE ŽAKLINE,  PREDSTAVLJALI   JOSIP FRANJIĆ  I ANTONIO ĆORIĆ,  UČENICI  VIII. 4 RAZREDA I UČENICE VII.RAZREDA, MARIJA BRADARA  I LEONA BLAŠKIĆ.

MARIJA BRADARA, UČENICA  VII.1  OSVOJILA JE I. MJESTO , A  LEONA BLAŠKIĆ, UČENICA VII.2 OSVOJILA JE II. MJESTO NA OVOME NATJECANJU.

JOSIP FRANJIĆ JE OSVOJIO  5.MJESTO, A ANTONIO ĆORIĆ  8.

POHVALA NAŠIM UČENICIMA KOJI SU OSVOJILI ZAVIDNA MJESTA MEĐU 85 UČENIKA KOJI SU SUDJELOVALI NA NATJECANJU. I NARAVNO, POHVALE NASTAVNICAMA MATEMATIKE, ŽAKLINI KAPETANOVIĆ I JAGODI OROZ KOJE SU PRIPREMALE   UČENICE ZA NATJECANJE.

DSCN9970

DSCN9971